zamowienia przez internet
Menu weselne

Podstawowe menu weselne na 2012/2013r - cena: od 160 zł/osoba

Cena obejmuje : Chleb weselny i lampka szampana na przywitanie, przystawka, obiad, deser, zimna pÅ‚yta  saÅ‚atki, sosy, 3 dania ciepÅ‚e, kawa, herbata, soki i woda mineralna bez ograniczeÅ„, wino, piwo i alkohole oferujemy w cenach promocyjnych, mamy możliwoÅ›ci zamówienia tortu i ciasta.

DO WYBORU:

  • przystawka – indyk w maladze, pieczarki faszerowane, ser wÄ™dzony grillowany z żurawinÄ…, pasztet z dziczyzny z żurawinÄ…
  • I danie- rosóÅ‚ z makaronem, krem z grzybów z Å‚azankami, krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym, cebulowa z grzankami,
  • II danie – szynka, karczek lub pieczeÅ„ wieprzowa z w sosie naturalnym, schab w cieÅ›cie francuskim z sosem kurkowym, filet z kurczaka na wÅ‚oskÄ… nutÄ™, filet z indyka w sosie winogronowo-porowym, ziemniaki, zestaw surówek
  • deser- puchar lodowo-owocowy, Å‚apa niedżwiedzia, szarlotka z gaÅ‚kÄ… lodów
  • zimna pÅ‚yta – pieczone miesa np. karczek, boczek, schab nadziewany Å›liwkÄ…, galantyna drobiowa lub wieprzowa, pasztet chÅ‚opski, wÄ™dliny tradycyjne, salami, Å›ledzie, 3 sosy np. czosnkowy, chrzanowy, chili, 3 rodzaje saÅ‚atek np. jarzynowa, porowa, grecka, baÅ‚kaÅ„ska
  • filet z kurczaka nadziewany serem i szynkÄ…, de volai, pieczeÅ„ wieprzowa w sosie paprykowym, zrazy chÅ‚opskie w sosie, ryż, frytki, kasza gryczana, ziemniaki opiekane, surówka pikantna
  • danie gorÄ…ce – gulasz wÄ™gierski, strogonoff, bigos litewski z grzybami i dziczyznÄ…
  • barszcz czerwony z krokietem lub uszkami, żurek chÅ‚opski, czarcia zupa
  • Kawa, herbata, napoje niegazowane, woda mineralna B.O
  • owoce i kwiaty na stóÅ‚
     

Dodatkowe menu weselne na 2012/2013r

  • Prosiak pieczony 1 sztuka – ok. 25kg plus dodatki --- 1500 zÅ‚
    kasza gryczana lub ziemniaki opiekane, sos, sałatka pikantna
  • JagniÄ™ pieczone i nadziewane, pikowane boczkiem 1 sztuka – ok. 20kg --- 1500 zÅ‚
    sos grzybowy, ziemniaki opiekane, sałatka pikantna
  • Szynka pÅ‚onÄ…ca caÅ‚a 1 sztuka – ok. 12 kg --- 600 zÅ‚
    kasza gryczana lub ziemniaki opiekane, sos, sałatka pikantna
  • Indyk faszerowany 1 sztuka – ok. 6kg --- 400 zÅ‚
    ziemniaki opiekane, sos, sałatka
  • Jesiotr/ szczupak/sandacz faszerowany 1 sztuka – ok. 3kg --- 400 zÅ‚
     
  • Sum faszerowany 1 sztuka – ok. 1,5kg --- 200 zÅ‚
     
  • PóÅ‚misek Frutti di Mare i suschi 1 sztuka – ok. 1,5kg --- 250 zÅ‚
    tatar z łososia z kaparami, koreczki z łososia wędzonego, kawior na jajku, krewetki, dorsz w galarecie
  • Deska serów ok. 1kg --- 100 zÅ‚
     
  • StóÅ‚ wiejski, twarogi, ok. 5kg --- 500 zÅ‚
    żur chłopski w podgrzewaczu, , pieczywo na zakwasie
  • StóÅ‚ Gajowego ok 5kg --- 600 zÅ‚
    gulasz z jelenia w podgrzewaczu, jajka faszerowane wÄ…tróbkÄ…, pasztet, wÄ™dliny z dziczyzny, grzybki marynowane, pieczywo na zakwasie
  • SzaszÅ‚yki jarskie póÅ‚misek ok. 2 kg --- 150 zÅ‚
     
  • Garniec pierogowy 1 szt-24 pierogi --- 24 zÅ‚
     
  • Tort 1 kg --- od 45 zÅ‚
     
  • Ciasta 1 kg --- od 30 zÅ‚
     
  • Coca-cola, fanta, sprite - 1 szt --- 3,50 zÅ‚
     
  • Beczka piwa 30l (Okocim) --- 300 zÅ‚
     
  • Beczka wina 10l (biaÅ‚e, czerwone) --- 320 zÅ‚
     
  • Karafka wina 0,5l --- 18 zÅ‚
     
 
Image
Image
Image

 

Zapraszamy do naszej galerii zdjęć weselnych
 
Vinaora Visitors Counter

Jesteś naszym01056070gościem